Brugge Stad

Brugge zou een prachtige sprookjesstad in de Europese natie kunnen zijn. Je betaalt een hele dag om gewoon over de geplaveide wegen en pittoreske kanalen te slenteren, waarbij je de bezienswaardigheden en de sfeer opsnuift. Van het duurzame Belfort van de stad, tot Associate in Nursing interactief chocoladedepot, tot enkele kopieën, gastvrije pubs, er is het meest te zien en te proberen tijdens deze charmante stad.

Begin uw reis in het centrum van de stad. Wandel door de geplaveide straten, kriskras door de grachten en geniet van de ongelofelijke sfeer. Als je eenmaal het gevoel hebt dat je het centrum van de stad hebt veroverd, begin dan met het maken van je aanpak in onze lijst met bezienswaardigheden en prachtige dingen om te proberen in de stad.

Brugge is de thuisbasis van het prachtige middeleeuwse Belfort van de stad. De gasten genieten van de uitdaging om 366 treden naar het hoogste punt te lopen. Merk op dat de waterput extreem slank is, en dat we het niet aan mensen aanraden die niet van kleine gebieden houden. degenen die het allemaal zo hoog maken worden beloond met spannende uitzichten over de stad hieronder.

Breng zeker een bezoek aan het bekende Groening museum in Brugge. In deze fotokamer vindt u een formidabel assortiment Vlaamse primitieve en renaissancewerken met meesterwerken van Jan Eyck, Hans Memling, dramaturg van der Goes en Gerard David. Daarnaast is het depot van de 18de-19de eeuwse klassieke voorwerpen een vereiste voor alle kunstliefhebbers die de stad bezoeken.

Belgische chocolade
Als je “België” hoort, gaat men als een schot uit van “chocolade”, dan weet ik dat ik dat wel doe. Leer alles over de Belgische geschiedenis van cacao en chocolade in het interactieve Chocoladedepot. Er is een zoektocht naar chocolade voor kinderen, chocolade maken voor alle leeftijden, en in feite, chocolade eten!

Naast het prachtige recente design, de prachtige musea, en ook de overvloed aan chocolade, is de stad bovendien de thuisbasis van een aantal glorieuze eetkeuzes, bovendien zijn er veel cafés en bars. u zult niet worstelen om heerlijk eten in de stad te zoeken, naast prachtig brouwsel. u zult geen moeite hebben om de stad te bezoeken. u zult hele brouwsel tours door de stad doen! certificeren om inheemse brouwsel te proeven, een blond brouwsel genoemd Brugse Zot.

Duik in de steegjes en minder bekende stadsparken achter de historische kern, en er is een kleurrijke nieuwe wereld te zien. Plotseling gaan grote zeilers, helderblauwe wezens en stapels zwart-witte konijnen open, alle straatgeoriënteerde producten maakten van Gent een stadsdoek voor lokale en internationale talenten als ROA, Steve Locatelli, Struck, Bee Warrior en Chase. Gespecificeerde locaties, zoals de Graffiti Alley en de voormalige Grind bakken docking site, werden artistieke veilige havens waar creatieve verlangens worden geëngageerd en waar kaakschilderijen verschijnen. Neem een betonnen canvaskaart mee in de culturele tempel van De Vooruit, de Gentse infokantoren of print hier de magie in je eigen tempo uit.